onsdag 28. april 2010

SERIEKAMP BØLER 1 - SKEID 2 2-2 HARALØKKA TIRSDAG 27/4-10 KL 2015

Disse var med: Jacob, Henrik, Vebjørn, Filip, Kasper M., Kasper L., Thomas, Ibrahim, Nils, Sawan, Benjamin, Mohamed, Teddy

Som vanlig tett og intenst mot en motstander vi har blitt godt kjent med de siste årene. Skeid tok tidlig ledelsen etter ubesluttsomhet i Bølerforsvaret og hadde et visst trykk mot oss i medvinden.
Det jevnet seg ut og var fortjent at Ibrahim utlignet etter 35 minutter.

Mye å rette på i pausen, vi må løpe mye mer enn vi har gjort i 1 omgang for å vinne fotballkamper på dette nivået. Fotball handler om å vinne dueller og løpe mer enn motstanderen I TILLEGG til å spille ball. En av tre holder ikke!!

Vi går opp til 2-1 tidlig i andre omgang etter at Nils slår et perfekt frispark som Benjamin styrer vakkert i mål. Vi er fortsatt ubesluttsomme bakover på banen og Skeid får idømt et straffespark og utligner til 2-2.

På overtid kan vi sette 3-2 på straffe men den blir blåst over mål. 2-2 og poengdeling etter en i mine øyne noe skuffende kamp av gutta. Vi løper for lite og blir for opptatt av dommeren og motstandere i stedet for å konsentrere oss om eget spill. Dette må vi ta tak i!! Starter i morgen på trening kl  2030, oppmøte garderobe kl 2015.


 Dagens målscorere:



KjellA

1 kommentar: