tirsdag 23. november 2010

JUNIOR 2011

Hei, det er sikkert mange som lurer på hva som skjer med gutta nå som vi er over i juniorklassen.
Jeg ser ikke for meg noen store endringer i treningsopplegg og tilbud til gutta. Noen forandringer rundt laget vil det nok bli med tanke på trener/støtteapparat men ingen dramatiske endringer.

Det vil sannsynligvis meldes på to 19-årslag, ett i 2.div og ett i 3.div. Da vil alle sikres et kamptilbud uansett om de er født i 1994 eller 1992.  2.divisjonslaget vil  bestå av de beste spillerne fra alle tre årsskullene mens 3. divisjonslaget vil være et rekrutteringslag for dette.

Det vil også når trenerkabalen er løst bli lagt større vekt enn tidligere på å differensiere på trening. Noen ønsker og trenger tøffere treninger enn andre og det tilbudet vil de få. Noen juniorspillere trener allerede med A-laget og dette vil opprettholdes utover i sesongen. Tross alt er jo vårt mål å produsere gode spillere til vårt eget A-lag slik at vi kan ha et "flaggskip" å se opp til og sikte mot.

Jeg håper også vi kan få på plass et utstyrstilbud til gutta, jeg vet dette er noe de ønsker selv, da i første omgang en vinterpakke med treningsutstyr kostnadsfritt!

Treningene i vinter blir utendørs på Haraløkka, det kan være kaldt iblant men forholdene blir garantert tipp topp med måking av bane så fort det faller snø og et kjemikalie i underlaget som gjør at det er mykt og fint å spille fotball der. Dette er faktisk noe klubben bruker store summer på.

Vi kommer til å innkalle til møter med spillere/foreldre når vi har et opplegg å presentere. Til da holder vi på med vedlikeholdstreninger på oppsatte dager til midt i desember, da er det på tide å ta en liten juleferie før sesongoppkjøringen starter i begynnelsen av januar.


KjellA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar